Kansrijke beroepenmarkt

16 april 2024

Kansrijke beroepen zijn beroepen die werkzoekenden ruim voldoende tot goede kansen bieden op het vinden van een baan. De vraag naar personeel is in deze beroepen groter dan het aanbod van werkzoekenden. Deze beroepen zijn er in ieder segment van de arbeidsmarkt. Veel beroepen zijn al jaren kansrijk en zullen dat voorlopig blijven, vooral in deze sectoren:

  • Zorg

  • ICT

Feyenoord en het Werkgeversservicepunt  (Gemeente Rotterdam, Regio Rijnmond en UWV) hebben de handen in één geslagen om een banenmarkt te organiseren die zich volledig inzet voor deze kansrijke beroepen. Want wij geloven dat u als werkgever de perfecte kandidaat gaat vinden voor uw bedrijf als u deze in een informele setting spreekt. Op deze markt sluiten ook de opleiding en traject-aanbieders aan voor de werkzoekenden om zichzelf te oriënteren, welke kennis nodig is voor deze functies.

U als werkzoekende heeft de mogelijkheid een werkgever eerst te leren kennen, alvorens wellicht de overstap te maken naar deze kansrijke branche. Bent u het ook niet zat om uw CV achter te laten en nooit meer wat te horen? Nu heeft u de kans om werkgevers te ontmoeten die heel hard op zoek zijn naar u! Ook kunt u zich opgeven voor de opleiding of training die nodig is voor deze functies.