De campus is ook bereikbaar met de veerdienst vanaf Marconistraat M4H, per watertaxi www.watertaxirotterdam.nl/veerdiensten en met onze eigen pendelbussen vanaf Zuidplein.

Zie onderstaande tijden.

Adres Busstop Zuidplein: Zuidenwijdsestraat​​

Locatie​​

IT Campus

Scheepsbouwweg 11 (advies om NR 1 aan te houden op de navigatie

en de hoek om te gaan naar het grote parkeerterrein)

3089 JW Rotterdam

Over het evenement

IT Campus Rotterdam is een jonge netwerkorganisatie die zich inzet om meer en beter IT-talent voor de stad op te leiden en voor digitaal vaardige en wendbare Rotterdammers. We spelen in op de behoeften van onze partners en functioneren als katalysator om de samenwerking tussen bedrijven, onderwijs en overheid aan te jagen en te versterken. In samenwerking met de Gemeente Rotterdam, het Werkgeversservicepunt en het UWV organiseren wij een Meet & Greet banenmarkt op 6 februari op onze IT Campus. Wij stellen u graag voor aan werkgevers met vacatures in de IT branche en aan werkzoekenden met een affiniteit in de ICT branche. Tevens hebben wij gevraagd aan een aantal partijen die kunnen ondersteunen bij opleiden om aanwezig te zijn op dit event.

Deze banenmarkt vindt plaats op de IT Campus, Scheepsbouwweg 11 in Rotterdam en duurt van 11.30 tot 15.00 uur. U kunt zich hier in het aanmeldformulier opgeven voor deelname aan dit event. De IT Campus is goed met de auto te bereiken, ook regelen wij een pendelbus tussen de IT Campus en het Zuidplein die elk half uur vertrekt. Zie bovenaan deze pagina de tijden.