RIB Markt 2021

 

Beste collega, wat leuk dat je deelneemt aan de RIB Markt 2021! Helaas kunnen we elkaar dit jaar nog niet live treffen maar we hebben een digitaal programma opgezet, waarmee we hopen toch een beetje de magie van onze RIB Markt te kunnen omvatten. 

Belangrijkste is dat er weer een flink aantal RIB's zich aan jou voor willen stellen en we hopen dat je hiermee verder komt in je werk. 

 

Op deze website kun je het programma van de dag vinden en deze website is meteen de landingspagina waar vandaan je de gesprekken met de RIB's in gaat. Na elk gesprek kom je dus steeds weer hier terug om naar je volgende gesprek te gaan. We raden je dan ook aan om deze website te openen in Microsoft Edge buiten de Citrix omgeving. 

Je bent ingedeeld in een poule, je vindt jouw poule in het menu onder 'Poules'. Op jouw eigen poule pagina tref je jouw programma aan van de dag. Het enige wat je hoeft te doen is op de aangegeven tijd op 'VIDEOCALL' te klikken om in het gesprek met het RIB te komen. In het gesprek tref je jouw collega's die ook op dat tijdstip met de betreffende RIB in gesprek gaat. 

Aan het einde van de dag kletsen we graag nog even na om te horen wat je van de RIB markt vond. 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren