Blind Date Ontbijt 

Voor wie?
Het blind date ontbijt is onderdeel van de campagne Sander & de Hartenjagers. En is in het leven geroepen om zoveel mogelijk werkgevers met een sociaal hart te bereiken. Werkgevers die op zoek zijn naar talent en zich hard willen maken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een passende baan te helpen. Wij noemen dat mensen met een bijzonder talent. Want iedereen heeft talent. En we verdienen allemaal een kans om dat talent te laten zien.

Tijdens het blind date ontbijt brengen we deze werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact. Uiteraard zijn Sander en zijn Hartenjagers ook van de partij. Onder het genot van een ontbijtje kunnen zij op een laagdrempelige manier kennis met elkaar maken. In alle vroegte, zodat iedereen daarna gewoon weer over kan gaan tot de orde van de dag. En ontbijten moeten we toch!

Match
Raakt u in gesprek met een kandidaat en ziet u het meteen met elkaar zitten? Dan hebben we een match! Doet u liever eerst wat indrukken op om op een later moment vervolggesprekken te voeren? Ook prachtig. In  beide gevallen kunt u ter plaatste afspraken met elkaar maken voor een vervolgtraject.

Loonkostensubsidie
Tijdens dit ontbijt maakt u kennis met mensen die binnen de banenafspraak vallen, een afspraak tussen het kabinet en werkgevers om meer banen te genereren voor mensen die extra aandacht nodig hebben. U kunt daar als werkgever loonkostensubsidie voor aanvragen. Dat compenseert een deel van de loonkosten als uw werknemer bijvoorbeeld wat langzamer werkt of meer begeleiding nodig heeft. Onze nieuwste Hartenjagers en bijzondere talenten Willem Philipsen en Rajacenna van Dam weten daar alles van. U heeft ze wellicht al ontmoet op het ondernemersontbijt op 19 januari. Zij zetten zich in om zoveel mogelijk werkgevers te informeren over de mogelijkheden van loonkostensubsidie. Schiet ze gerust aan tijdens het ontbijt, zij lopen rond. Net als Hartenjagers Sander de Kramer, Jörgen Raymann en wethouder Tim Versnel.

Succesformule
We hebben in de afgelopen periode laten zien dat we samen tot heel veel in staat zijn. En dat we elkaar nodig hebben. Want het valt niet mee om de juiste capaciteit voor uw vacatures te vinden in tijden van arbeidsmarktkrapte. Het vraagt om creativiteit, om verder kijken dan de neuzen lang zijn. Maar ook om flexibiliteit, om mensen die niet direct een match lijken tóch een kans te geven. Door met ze mee te bewegen en functies wat meer op hun vermogen toe te spitsen, krijgen zij de mogelijkheid om hun talenten te laten zien. En u om uw vacatures duurzaam in te vullen. 

De verwachtingen aan het begin van de campagne Sander & de Hartenjagers waren groot. Maar dat het zó succesvol zou worden, overtreft onze stoutste dromen. Tot nu toe sloten 264 werkgevers zich bij ons aan. En vonden meer dan 1500 mensen een passende baan. Toon ook uw sociale hart en sluit u aan bij ons aan!

 

Meld u nu aan voor het evenement